Implant dentar Megagen – De ce să-l alegi?

Implant dentar Megagen – De ce să-l alegi?

Implantul dentar reprezintă un sistem care urmează să fie fixat în osul maxilarului sau a mandibulei. Totodată, acesta este catalogat ca fiind o rădăcina realizată artificial pe care urmează să fie montată coroana/dintele. Procedura prin care se inserează un implant este destul de simplî dar pentru a evita durerea, acest proces are loc sub anestezie.

În ceea ce privesc implanturile dentare Megagen, acestea sunt fabricate în Coreea de Sud. Sunt implanturi de categorie medie spre premium, fiind mai scumpe decât modele realizate în Israel, dar mai ieftine decât implanturile Nobel sau Zimmer.

În general, implanturile Megagen au preturi începând de la 350 euro și pot ajunge chiar și pana la 1000 de euro. Acestea reprezintă una dintre cele mai eficiente soluții atunci când vine vorba de înlocuirea unui dinte pierdut.

Un implant dentar Megagen oferă aspectul și totodată funcționalitatea unui dinte natural. Poate fi folosit la înlocuirea oricărui dinte de pe maxilar sau mandibula (molari, premolari sau dinți poziționați în zona frontala).

Bazat pe tehnica S-L-A, Megagen a creat un tratament prin care fiecare implant este prevazut cu tehnologia XPEED care facilitează integrarea rapida și care, de asemenea, ajută la protecția și regenerarea osului.

Beneficiile unui implant dentar MegaGen

– bont conic de 5°, permițând astfel o foarte bună etanșare;

– implantul nu slăbește, trecând astfel cu succes testul timpului;

– în raport cu densitatea osoasă ai posibilitatea de a-ți alege diametrul implantului;

– riscurile de necrozare a țesuturilor din jurul implantului sunt inexistente;

– poate fi inserat indiferent de densitatea osului;

– datorita formei inovative beneficiezi de stabilitate maximă;

– tehnologia XPEED oferă protecție mărita și ajută în același timp la regenerarea osului;

– intervenția chirurgicală ce are loc la inserarea unui implant dentar este catalogată ca fiind minim invazivă;

Chiar dacă pe piața există spre vânzare sute de modele de implanturi dentare, este indicat ca tu sa-l alegi pe cel care-l consideri cel mai bun. Acesta reprezintă o investiție importantă, făcuta pe o perioada mai lunga de timp și care totodată te ajuta să-ți recapeți funcția dinților pe care i-ai pierdut.

Medicul dentist reprezintă cea mai calificată persoană care te poate ajuta sa iei o decizie din acest punct de vedere. Trebuie luat în calcul atât calitatea implantului cat și bugetul pe care îl ai la dispoziție.

MegaGen oferă siguranța și calitate, fiind un brand renumit pe piața mondială din domeniu. Alegând implanturile prezentate vei putea beneficia de o dantura cu adevărat rezistentă!

În măsura în care ești interesat de aceasta soluție inovatoare de refacere a dinților te așteptam in clinica Denti Service pentru a beneficia de tratamentul de care ai nevoie! Iti vom pune la dispoziție atât serviciile de consultanță de care ai nevoie cat și tratamentul dedicat reconstrucției dinților pierduți!

DentiService - Program
Ai nevoie de ajutor?

Programează-te pentru a primi ajutor din partea unor profesionişti!

PROGRAMEAZA-TE