Denti Service Bacau

© DentiService 2022
Clinica Dentara Bacău

Implantologie

DentiService Specializări

Implantologie

Pierderea unuia sau a mai multor dinţi a devenit o problemă serioasă pentru mulţi pacienţi, afectând activităţile sociale şi aspectul fizic. Datorită progreselor din domeniul stomatologiei, avem posibilitatea de a vă îmbunătăţi aspectul fizic, precum şi zâmbetul frumos sau alegerile alimentare.
Medicina stomatologică oferă în prezent o mulțime de soluții pentru rezolvarea acestor probleme, însă până acum s-a dovedit că implantul dentar este cea mai bună variantă de tratament în cazul pierderii dinților. Deşi pot părea costisitoare, implanturile reprezintă cea mai avantajoasă opţiune, oferindu-vă o sănătate mai bună, încredere de sine mai mare, îmbunătăţirea calităţii vieţii şi un aspect mai plăcut. Ele oferă un suport pentru coroanele dentare, eliminând orice neplăcere legată de acestea. În plus, implanturile îmbunătăţesc masticaţia, vorbirea şi conservarea dinţilor naturali rămaşi.

Implanturile MegaGen respectă cele mai înalte standarde de calitate care există la ora actuală în implantologie. Implanturile MegaGen oferă soluții moderne pentru înlocuirea unui dintre absent,  fiind  în acelaşi timp foarte rezistent  şi oferind  rezultate estetice foarte bune.

Beneficiile tratamentului cu implanturi MegaGen:

  • Reprezintă o variantă de tratament minim invazivă.
  • Este cea mai bună variantă de tratament prin care se redă funcția osului și a dintelui pierdut.
  • Este o variantă de tratament biologică, ce nu implică intervenții asupra dinților vecini sănătoși.
  • Oferă o tehnologie de proiectare avansată.
  • Pe suprafața sa, implantul MegaGen are încorporate particule nanomicronice de oxid de calciu, astfel țesutul osos nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie.
  • Implantul este confecționat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cu o puritate superioară.
  • Estetica și funcționalitatea obținute în urma intervenției de inserare a implantului dentar au o foarte bună stabilitate în timp.
  • Procedura de inserare se obține cu un sacrificiu minim la nivelul osului și al gingiei.

Este important de știut că igiena corespunzătoare nu este valabilă doar pentru dinții naturali, ci și pentru implanturi.  Vizitele periodice la medicul stomatolog și îngrijirea sunt esențiale pentru a vă păstra un zâmbet frumos.

DentiService - Program
Ai nevoie de ajutor?

Programează-te pentru a primi ajutor din partea unor profesionişti!

PROGRAMEAZA-TE

Servicii

Clinica stomatologică Denti Service vă pune la dispoziţie o gamă largă de servicii stomatologice (implantologie, chirurgie, protetică, estetică dentară şi facială, ortodonţie, endodonţie), adaptate nevoilor şi cerinţelor dumneavoastră. Formată dintr-o echipă de specialişti, dotată cu aparatură modernă, situată într-o zonă accesibilă, clinica se ridică la nivelul aşteptărilor dumneavoastră.

Implant MegaGen AnyOne
Implant MegaGen AnyOne

Preţ: 1748 LEI

Ortodonţie – aparat Safir
Ortodonţie – aparat Safir

Preţ: 2500 LEI

Tratamente la microscop, începând de la 500 lei
Tratamente la microscop, începând de la 500 lei

Preţ: 500 LEI

Coroană dentară din zirconiu
Coroană dentară din zirconiu

Preţ: 1100 LEI

Albire laser
Albire laser

Preţ: 1600 LEI