Medicina stomatologică oferă în prezent o mulțime de soluții pentru rezolvarea acestor probleme, însă până acum s-a dovedit că implantul dentar este cea mai bună variantă de tratament în cazul pierderii dinților. Deşi pot părea costisitoare, implanturile reprezintă cea mai avantajoasă opţiune, oferindu-vă o sănătate mai bună, încredere de sine mai mare, îmbunătăţirea calităţii vieţii şi un aspect mai plăcut. Ele oferă un suport pentru coroanele dentare, eliminând orice neplăcere legată de acestea. În plus, implanturile îmbunătăţesc masticaţia, vorbirea şi conservarea dinţilor naturali rămaşi.

Implanturile MegaGen respectă cele mai înalte standarde de calitate care există la ora actuală în implantologie. Implanturile MegaGen oferă soluții moderne pentru înlocuirea unui dinte absent,  fiind în acelaşi timp foarte rezistent şi oferind rezultate estetice foarte bune.

Beneficiile tratamentului cu implanturi dentare MegaGen:

  • Este cea mai bună variantă de tratament prin care se redă funcția osului și a dintelui pierdut.
  • Reprezintă o variantă de tratament minim invazivă.
  • Este o variantă de tratament biologică, ce nu implică intervenții asupra dinților vecini sănătoși.
  • Oferă o tehnologie de proiectare avansată.
  • Pe suprafața sa, implantul dentar MegaGen are încorporate particule nanomicronice de oxid de calciu, astfel țesutul osos nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie.
  • Implantul este confecționat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cu o puritate superioară.
  • Estetica și funcționalitatea obținute în urma intervenției de inserare a implantului dentar au o foarte bună stabilitate în timp.
  • Procedura de inserare se obține cu un sacrificiu minim la nivelul osului și al gingiei.

Este important de știut că igiena corespunzătoare nu este valabilă doar pentru dinții naturali, ci și pentru implanturi.  Vizitele periodice la medicul stomatolog și îngrijirea sunt esențiale pentru a vă păstra un zâmbet frumos.