Denti Service Bacau

© DentiService 2022
Clinica Dentara Bacău

Implant MegaGen AnyOne

Implant MegaGen AnyOne

Implantul dentar este un sistem care se fixează în osul maxilarului și reprezintă rădăcina artificială pe care se construiește un dinte artificial.

Oferă soluții pentru înlocuirea oricărui dinte absent atât la maxilar cât și la mandibulă, fiind suficient de rezistent pentru zona molarilor dar în același timp oferind rezultate estetice foarte bune în zona frontală.

Prezintă un design ce respectă cele mai înalte standarde de calitate existente la ora actuală în implantologie; este confecționat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cu o puritate superioară; prezintă o spiră ce menajează substratul osos- intervenția chirurgicală fiind, astfel, minim invazivă.

Avantaje

Implanturile dentare oferă un suport pentru dinții artificiali, eliminând orice neplăceri provocate de aceștia. În plus, implanturile îmbunătățesc masticația și vorbirea.

Acestea vă oferă o forță de masticație mai mare, conservarea dinților naturali rămași, confort sporit și estetică superioară.

Implanturile pot elimina protezele dentare totale sau parțiale, asigură rezistența dinților, reduc pierderea osoasă, elimină adezivii și favorizează sănătatea gingiei și a dinților adiacenți.

Implanturile dentare Megagen AnyOne

Implantul dentar AnyOne are un design inovator, care permite simplificarea procedurii chirurgicale și reduce considerabil timpul de recuperare pentru pacient. Implantul Megagen AnyOne reduce tensiunea asupra osului crestal, oferind astfel rezistență și stabilitate în timp, toate la un preț  mai accesibil. De asemenea, toate implanturile beneficiază de tehnologia Xpeed®, o nano-structura din titanat de calciu, care elimina complet rezidul de acid.