Denti Service Bacau

© DentiService 2022
Clinica Dentara Bacău

Ortodonție

DentiService Specializări

Ortodonție

Ortodonţia este acea ramură a medicinei dentare care se ocupă cu tratarea anomaliilor dento-maxilare (lipsa de aliniere a dinţilor, malocluzii, rotaţiile dentare, incongruenţa arcadelor).

Ortodonţia nu se adresează însă doar copiilor. Datorită tehnicilor moderne apărute, dinţii pot fi îndreptaţi la orice vârstă. Există aparate ortodontice invizibile care pot fi purtate şi de persoane care nu îşi doresc să se vadă acest lucru.

Cauzele care stau la baza anomaliilor dentare sunt multiple: ereditatea, diferite sindroame, obiceiuri vicioase ca suptul degetului, a limbii, a buzei sau a altor obiecte .

Aparatele ortodontice fixe transparente ( ex. Safir ) sunt cele mai estetice aparate ortodontice fixe vizibile. Bracket-urile  sunt confectionate din safir si sunt singurele bracket-uri complet transparente, fiind aproape invizibile. Pe piaţă există numeroase bracket-uri “estetice”, albe sau colorate,  în culori apropiate de culoarea dinţilor, însă  estetica nu este la fel de bună ca in cazul bracket-urilor complet transparente  deoarece fiecare persoană are o nuaţă diferită de culoarea dinţilor.

Mai mult, ele au o structura monocristalină şi nu îşi modifică culoarea şi nu se pătează în timp, astfel încât va arăta la fel de bine pe toată durata tratamentului.

Bracket-urile transparente sunt rezistente şi sigure şi pot fi folosite cu succes în locul bracket-urilor metalice chiar şi la cazurile unde sunt necesare forţe mai mari şi bracket-uri puternice. Durata tratamentului este similară cu cea în cazul bracket-urilor metalice, dar oferă o experienţă mult mai plăcută.

DentiService - Program
Ai nevoie de ajutor?

Programează-te pentru a primi ajutor din partea unor profesionişti!

PROGRAMEAZA-TE

Servicii

Clinica stomatologică Denti Service vă pune la dispoziţie o gamă largă de servicii stomatologice (implantologie, chirurgie, protetică, estetică dentară şi facială, ortodonţie, endodonţie), adaptate nevoilor şi cerinţelor dumneavoastră. Formată dintr-o echipă de specialişti, dotată cu aparatură modernă, situată într-o zonă accesibilă, clinica se ridică la nivelul aşteptărilor dumneavoastră.

Implant MegaGen AnyOne
Implant MegaGen AnyOne

Preţ: 1748 LEI

Ortodonţie – aparat Safir
Ortodonţie – aparat Safir

Preţ: 2500 LEI

Tratamente la microscop, începând de la 500 lei
Tratamente la microscop, începând de la 500 lei

Preţ: 500 LEI

Coroană dentară din zirconiu
Coroană dentară din zirconiu

Preţ: 1100 LEI

Albire laser
Albire laser

Preţ: 1600 LEI