O primă și cea mai puțin pretențioasă intervenție o reprezintă refacerea sau îmbunătățirea formei dinților frontali cu ajutorul fațetelor ceramice. Acestea acoperă doar fata externa a dintelui si sunt fixate cu cimenturi de ultimă generație de culoare identică cu a dintelui pentru maximum de estetică.

Daca un dinte are un grad de distrugere mare, atunci el va trebui acoperit cu o coroană dentară ca să poată rezista în continuare la presiunea masticatorie. Coroanele ceramice cu suport de zirconiu reprezintă cea mai modernă tehnologie existenta in prezent, lipsa interiorului metalic asigurând astfel un aspect identic cu cel al dinților naturali.

În cazul în care unii dinți au necesitat extracție, se apelează la lucrări protetice (punți dentare) sau la reconstrucția prin coroane pe implant. Pentru rezultate estetice deosebite se pot folosi bonturi aplicate pe implant realizate de asemenea din zirconiu.

In colaborare cu importante laboratoare de tehnica dentara din București si Bacău, clinica Denti Service realizează lucrări protetice din materiale de ultima generație cum ar fi:

  • lucrări din porțelan sau zirkoniu
  • proteze scheletate simple sau cu sisteme speciale( culise, capse)
  • proteze acrilice sau flexibile.