1. Mitul: Implanturile dentare sunt dureroase. Realitatea: Implanturile dentare se fac sub anestezie locală, astfel încât nu ar trebui să existe durere în timpul procedurii. După intervenție, se pot administra analgezice pentru a gestiona orice durere postoperatorie. Cu toate acestea, fiecare pacient are o toleranță diferită la durere și poate avea un nivel diferit de disconfort după intervenție.
  2. Mitul: Implanturile dentare nu sunt sigure. Realitatea: Implanturile dentare sunt una dintre cele mai sigure și durabile opțiuni de înlocuire a dinților disponibile. În general, succesul implanturilor dentare depinde de o serie de factori, inclusiv experiența și calificările chirurgului dentar și a echipelor sale, precum și respectarea instrucțiunilor de îngrijire post-operatorie.
  3. Mitul: Implanturile dentare nu arată naturale. Realitatea: Implanturile dentare sunt proiectate să arate și să se simtă la fel ca dinții naturali. Cu ajutorul unui medic stomatolog experimentat, se poate realiza un aspect natural și se pot selecta materiale care se potrivesc cu nuanța dinților naturali.
  4. Mitul: Implanturile dentare sunt prea costisitoare. Realitatea: Costul implanturilor dentare poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi numărul de dinți care trebuie înlocuiți și complexitatea procedurii. Cu toate acestea, implanturile dentare sunt o investiție pe termen lung în sănătatea și funcționalitatea dentară, oferind o alternativă durabilă și eficientă la alte opțiuni de înlocuire a dinților, precum protezele dentare.

În general, implanturile dentare sunt o opțiune sigură, eficientă și durabilă pentru înlocuirea dinților pierduți. Este important să discutați cu medicul stomatolog despre orice întrebări sau îngrijorări legate de implanturile dentare pentru a putea lua o decizie informată despre cea mai bună opțiune de tratament pentru dumneavoastră.

Fiecare dintre aceste afirmații reprezintă un mit. Intră în legătură cu noi și află dacă tratamentul cu implanturi reprezintă soluția potrivită pentru tine!

 Clinica stomatologică Denti Service pune la dispoziţie o gamă largă de servicii de STOMATOLOGIE, la standarde internaționale!
 Formată dintr-o echipă de specialişti, dotată cu aparatură modernă, situată într-o zonă accesibilă, clinica se ridică la nivelul aşteptărilor pacienților noștri, atât din țară, cât și din străinătate!
 0749 153 874