Noutati

Biolase este catalogat ca fiind lider mondial în producția și dezvoltarea de lasere dentare, compania având în prezent peste 45.000 de lasere vândute.

Laserul dentar Biolase a reușit cu succes să eficientizeze tratamentele desfășurate în cadrul clinicii noastre dentare și totodată să ofere pacienților o mulțime de beneficii, câteva dintre acestea fiind:

– un nivel redus de traumatism și o mulțime de proceduri lipsite de durere;

– metode de intervenție minim invazive sau chiar non invazive;

– un confort mărit în timpul tratamentului;

De asemenea, din punct de vedere statistic s-a ajuns la concluzia că pacienții acceptă mult mai ușor un tratament cu laserul Biolase față de metodele clasice, acesta fiind totodată ideal pentru intervențiile realizate atât asupra adulților cât și a celor mici.

În ceea ce privește clinica noastră dentară, noi oferim pacienților posibilitatea de a beneficia de tratamente stomatologice cu modelul de laser dentar Biolase EpicX.

Biolase EpicX este un laser cu lungime de unda de 940 nm, caracteristică care-l face 100% compatibil cu domeniul medicinei dentare. Acesta are aprobare FDA pentru tratamente asupra țesutului moale, pentru albirea dinților și pentru biostimulare. Laserul Biolase EpicX folosește 15 vârfuri flexibile, mai mult decât ideale atunci când vine vorba de tratamentele din domeniul parodontologiei și a endodonției.

Astfel, în măsura în care vrei să beneficiezi de o intervenție profesională, de ultima generație, clinica stomatologică Denti Service îți poate pune la dispoziție tratamentele de care ai nevoie.

Indiferent că e vorba de gingivită, parodontoză sau doar de albirea dinților, cu ajutorul laserului dentar poți beneficia de o rată de succes mult mai mare față de intervențiile clasice, mult mai invazive și mai dureroase sau inconfortabile.

De asemenea, utilizând un laser dentar Biolase EpicX, intervențiile chirurgicale și perioada de recuperare de după acestea vor fi mai scurte.

Apelează cu încredere la clinica noastră dentară și descoperă cum poți beneficia și tu de dinți mai albi și mai sănătoși cu ajutorul laserului dentar Biolase EpicX.

Acestea fiind spuse, te invitam sa te programezi la o consultație specializată utilizând una din metodele disponibile pe pagina noastră de contact.

Avantajele tratamentelor cu laser dentar Biolase EpicX
Avantajele tratamentelor cu laser dentar Biolase EpicX

Biolase este catalogat ca fiind lider mondial în producția și dezvoltarea de lasere dentare, compania având în prezent peste 45.000 de lasere vândute. Laserul dentar Biolase a reușit cu succes să eficientizeze tratamentele desfășurate în cadrul clinicii noastre dentare și totodată să ofere pacienților o mulțime de beneficii, câteva dintre acestea fiind: – un nivel […]

Detalii
Scanarea intraorală și coroanele de zirconiu realizate CAD-CAM
Scanarea intraorală și coroanele de zirconiu realizate CAD-CAM

Una dintre cele mai importante tehnologii apărute în domeniul medicinei dentare este scanarea intraorală. Aceasta reprezintă o tehnică cu ajutorul căreia se poate reproduce cu succes câmpul protetic. Este un procedeu confortabil pentru pacient deoarece nu implică utilizarea lingurii sau a materialelor de amprentare. După scanarea câmpului protetic informațiile colectate se pot transmite cu mare […]

Detalii
Ce este gingivita și boala parodontală 
Ce este gingivita și boala parodontală 

Parodontita sau boala parodontală este un termen medical care cuprinde afecțiunile regăsite la nivelul gingiilor. Aceasta este una din cele cele mai răspândite boli care afectează populația globului și este de asemenea principala cauză care duce la pierderea dinților. Acestea fiind spuse, în articolul de azi ne-am hotărât să prezentăm câteva informații referitoare la implicațiile […]

Detalii
Avantajele fațetelor ceramice
Avantajele fațetelor ceramice

Fațetele dentare se număra printre cele mai eficiente metode care te pot ajuta la rezolvarea problemelor de natură estetică regăsite la nivelul danturii. Acest proces implică îndepărtarea minimă a smalțului de pe suprafața vestibulară a dinților și acoperirea acestuia cu o fațeta fizionomică. Fațetele sunt defapt foițe subțiri de ceramică care se aseamănă cu lentilele […]

Detalii
Implant dentar Megagen – De ce să-l alegi?
Implant dentar Megagen – De ce să-l alegi?

Implantul dentar reprezintă un sistem care urmează să fie fixat în osul maxilarului sau a mandibulei. Totodată, acesta este catalogat ca fiind o rădăcină realizată artificial pe care urmează să fie montată coroana/dintele. Procedura prin care se inserează un implant este destul de simplă dar pentru a evita durerea, acest proces are loc sub anestezie. […]

Detalii
Estetică facială
Estetică facială

Estetica facială este cea care asigură rejuvenare, vitalitate, întinerire si repară defecte posttraumatice sau apărute cu vârsta, fiind cea mai bună armă antiaging. Clinica Denti Service are cel mai bun specialist chirurg, medic primar, astfel, fie că e vorba de injecţii cu acid hyaluronic, mereu vei avea satisfacţie deplină. În timp tenul se degradează, ducând […]

Detalii