Tratamentul ortodontic poate aduce numeroase beneficii atât pentru sănătatea dentară, cât și pentru estetica zâmbetului. Iată câteva dintre beneficiile oferite de tratamentul ortodontic:

  1. Îmbunătățirea sănătății orale: Dinții și ocluzia corect poziționată, reduc riscul de carii, inflamații ale gingiilor și alte probleme dentare.
  2. Îmbunătățirea funcției dentare: Un aliniament corect al dinților și al mușcăturii poate îmbunătăți capacitatea de a mușca și de a mesteca alimente.
  3. Îmbunătățirea esteticii dentare: Tratamentul ortodontic poate îmbunătăți aliniamentul dinților și pot ajuta la corectarea aspectelor inestetice ale zâmbetului.
  4. Îmbunătățirea încrederii în sine: Prin îmbunătățirea aspectului zâmbetului, tratamentul ortodontic poate ajuta la creșterea încrederii în sine și la reducerea anxietății sociale.
  5. Reducerea riscului de traume dentare: Dinții care sunt în poziția corectă pot fi mai protejați împotriva traumelor sau fracturilor.
  6. Reducerea riscului de probleme de articulație temporomandibulară (ATM): Ocluzia corectă poate ajuta la reducerea tensiunii în zona ATM și poate preveni apariția problemelor asociate cu aceasta.

Datorită tehnologiei de ultimă generație montarea aparatelor dentare se face la orice vârstă

Când a fost ultima dată când ai râs cu gura până la urechi?

Programează-te pentru o consultație la clinica stomatologică #DentiService și beneficiază de tratamente de ultimă generație, folosind aparatură modernă și tehnici inovatoare de tratament!
Află mai multe despre activitatea noastră și despre locațiile în care suntem prezenți la telefon: 0749 153 874