Denti Service Bacau

© DentiService 2019
Clinica Dentara Bacău

Implantologie

DentiService Specializări

Implantologie

Avantajele sistemului BICON

Spre deosebire de alte tipuri de implant, sistemul BICON este format doar din doua parti: implant si abutment.

  • nu contine suruburi
  • nu exista forte de torsiune
  • nu necesita insurubare

Imbinarea intre implant si abutment se bazeaza pe imbinarea intre 2 conuri cu aceasi inclinare (de aici si denumirea Bicon). Imbinarea pe con (prin frecare), este una dintre cele mai sigure imbinari, daca forta de strangere (impanare) este suficienta si cuplul de materiale corect ales. Un exemplu de imbinare con pe con foarte cunoscuta este imbinarea pivotului cu fuzeta la orice autoturism.

Calitatea materialului

Calitatea materialului este cel mai important factor pentru osteointegrarea implantului. Un implant foarte bun este acela care permite o osteointegrare rapida si cresterea osului in jurul implantului. Titanul este materialul care permite cea mai buna osteointegrare.

La ora actuala majoritatea implantelor se produc din Titan dar puritatea titanului este diferita de la o firma la alta.
Spre deosebire de multe alte sisteme, implantul Bicon este fabricat din aliaj de Titan foarte pur a carui suprafata este tratata cu plasma sau hidroxiapatita (special pentru oasele cu densitate mica).

Fabricarea se face computerizat de catre roboti, fara interventia umana, de la inceputul procesului pina la impachetare, folosindu-se freze din acelasi aliaj cu implantul astfel evitindu-se contaminarea cu alte metale a suprafetei de titan.

Aceasta ajuta la acceptarea foarte buna de catre organism a implantului prin evitarea reactiei alergice la diferite metale.
Sunt triplu ambalate in ambalaje sterile evitindu-se contaminarea inainte de amplasarea lor in gura.

Design si constructie

Designul  cu aripioare ajuta la osteointegrare prin faptul ca nu taie in os. Nu exista forte de tensiune la nivelul osului. Sistemul BICON a produs unul din cele mai scurte implanturi fabricate vreodata cu lungimea de 5mm.

Datorita acestui lucru implantul Bicon poate fi folosit in foarte multe situatii clinice fara a apela la aditii osoase, sinus lifting sau alte interventii chirurgicale suplimentare.

  • caz edentatie singulara – solutie coroana din portelan pe implant
  • caz edentatie multipla – solutie lucrare fixa cu coroane din portelan pe implanturi dentare
  • caz edentatie totala – pacient purtator de proteza totala mobila – solutie proteza fixata cu capse pe implanturi dentare
DentiService - Program
  • Luni - Vineri
    08:00 - 20:00
Ai nevoie de ajutor?

Programează-te pentru a primi ajutor din partea unor profesionişti!

PROGRAMEAZA-TE

DentiService

Despre noi

Denti Service crede în calitatea serviciilor noastre şi asigurarea tuturor cerințelor  pacienților noştri. Creştem calitatea prin profesionalism, pregătirea continuă a personalului medical şi investițiile în aparatură tehnologică de ultima generație. Asigurăm pacienților noştri tratamente complexe profesionale, pentru a le reda şi menține sănătatea dentară. Vă aşteptăm la noi!  

Află mai multe