Denti Service Bacau

© DentiService 2022
Clinica Dentara Bacău

Albire laser

Albire laser

Se spune ca rasul este cel mai bun medicament, dar acest lucru poate fi un inconvenient daca nu detineti o dantura frumoasa, curata si nu in ultimul rand stralucitoare. Cea mai buna metoda de a avea un zambet frumos este acea de a servi mancarea potrivita si perierea dintilor dupa fiecare masa. Pacientii cu dintii decolorati datorita trecerii anilor, fumatului sau altor factori sunt candidatii ideali pentru albire. Toti cei care doresc sa isi infrumuseteze zambetul pot beneficia de acest tratament. Cercetarile arata ca albirea dintilor este eficace la mai mult de 78% din populatie si noi tehnologii de albire sunt descoperite in mod regulat.

Albirea nu este un proces permanent si functioneaza prin indepartarea de materii organice din smaltul dintilor prin dizolvarea acestor materii organice cu un derivat de peroxid. Dealtfel, albirea este eficienta daca exista o baza consistenta de smalt.

Metoda cu cea mai mare rata de succes este cea facuta si supravegheata de un dentist. La inceput, dentistul va determina daca sunteti un candidat viabil pentru acest tratament si ce procedura va folosi pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Coroanele dentare, puntile dentare si plombele dentare raman la culoarea lor initiala; ele nu se albesc cu nici o albire profesionala. Cele mai bune rezultate se vad asupra dintilor galbeni, rezultate satisfacatoare se observa asupra dintilor decolorati iar cele mai putine rezultate se vad asupra dintilor gri.

Petele necesita solutii diferite, asadar o consultatie cu un medic stomatolog inainte de folosirea sistemului de albire este esentiala. Datorita faptului ca albirea creeaza zambete mai stralucitoare, procedeul continua sa creasca in popularitate.