Avantajele tratamentelor cu laser dentar Biolase EpicX

Avantajele tratamentelor cu laser dentar Biolase EpicX

Biolase este catalogat ca fiind lider mondial în producția și dezvoltarea de lasere dentare, compania având în prezent peste 45.000 de lasere vândute.

Laserul dentar Biolase a reușit cu succes să eficientizeze tratamentele desfășurate în cadrul clinicii noastre dentare și totodată să ofere pacienților o mulțime de beneficii, câteva dintre acestea fiind:

– un nivel redus de traumatism și o mulțime de proceduri lipsite de durere;

– metode de intervenție minim invazive sau chiar non invazive;

– un confort mărit în timpul tratamentului;

De asemenea, din punct de vedere statistic s-a ajuns la concluzia că pacienții accepta mult mai ușor un tratament cu laserul Biolase față de metodele clasice, acesta fiind totodată ideal pentru intervențiile realizate atât asupra adulților cât și a celor mici.

În ceea ce privește clinica noastră dentară, noi oferim pacienților posibilitatea de a beneficia de tratamente stomatologice cu modelul de laser dentar Biolase EpicX.

Biolase EpicX este un laser cu lungime de unda de 940 nm, caracteristică care-l face 100% compatibil cu domeniul medicinei dentare. Acesta are aprobare FDA pentru tratamente asupra țesutului moale, pentru albirea dinților și pentru biostimulare. Laserul Biolase EpicX folosește 15 vârfuri flexibile, mai mult decât ideale atunci când vine vorba de tratamentele din domeniul parodontologiei și a endodonției.

Astfel, în măsura în care vrei să beneficiezi de o intervenție profesională, de ultima generație, clinica stomatologică Denti Service îți poate pune la dispoziție tratamentele de care ai nevoie.

Indiferent ca e vorba de gingivită, parodontoză sau doar de albirea dinților, cu ajutorul laserului dentar poți beneficia de o rată de succes mult mai mare față de intervențiile clasice, mult mai invazive și mai dureroase sau inconfortabile.

De asemenea, utilizând un laser dentar Biolase EpicX, intervențiile chirurgicale și perioada de recuperare de după acestea vor fi mai scurte.

Apelează cu încredere la clinica noastră dentară și descoperă cum poți beneficia și tu de dinți mai albi și mai sănătoși cu ajutorul laserului dentar Biolase EpicX.

Acestea fiind spuse, te invitam sa te programezi la o consultație specializată utilizând una din metodele disponibile pe pagina noastră de contact.

DentiService - Program
Ai nevoie de ajutor?

Programează-te pentru a primi ajutor din partea unor profesionişti!

PROGRAMEAZA-TE

DentiService

Despre noi

Denti Service crede în calitatea serviciilor noastre şi asigurarea tuturor cerințelor  pacienților noştri. Creştem calitatea prin profesionalism, pregătirea continuă a personalului medical şi investițiile în aparatură tehnologică de ultima generație. Asigurăm pacienților noştri tratamente complexe profesionale, pentru a le reda şi menține sănătatea dentară. Vă aşteptăm la noi!  

Află mai multe

Servicii

Implant MegaGen AnyOne
Implant MegaGen AnyOne

Preţ:

Estetică facială – consultaţia
Estetică facială – consultaţia

Preţ:

Ortodonţie – aparat Safir
Ortodonţie – aparat Safir

Preţ:

Implant MegaGen AnyRidge
Implant MegaGen AnyRidge

Preţ:

Faţete total fizionomice ceramică
Faţete total fizionomice ceramică

Preţ:

Tratamente la microscop, începând de la 500 lei
Tratamente la microscop, începând de la 500 lei

Preţ:

Coroană dentară din zirconiu
Coroană dentară din zirconiu

Preţ:

Albire profesională (fără gutiere)
Albire profesională (fără gutiere)

Preţ: