Laserul dentar Biolase a reușit cu succes să eficientizeze tratamentele desfășurate în cadrul clinicii noastre dentare și totodată să ofere pacienților o mulțime de beneficii, câteva dintre acestea fiind:

  • un nivel redus de traumatism și o mulțime de proceduri lipsite de durere;
  • metode de intervenție minim invazive sau chiar non invazive;
  • un confort mărit în timpul tratamentului;

De asemenea, din punct de vedere statistic s-a ajuns la concluzia că pacienții acceptă mult mai ușor un tratament cu laserul Biolase față de metodele clasice, acesta fiind totodată ideal pentru intervențiile realizate atât asupra adulților cât și a celor mici.

În ceea ce privește clinica noastră dentară, noi oferim pacienților posibilitatea de a beneficia de tratamente stomatologice cu modelul de laser dentar Biolase EpicX.

Biolase EpicX este un laser cu lungime de unda de 940 nm, caracteristică care-l face 100% compatibil cu domeniul medicinei dentare. Acesta are aprobare FDA pentru tratamente asupra țesutului moale, pentru albirea dinților și pentru biostimulare. Laserul Biolase EpicX folosește 15 vârfuri flexibile, mai mult decât ideale atunci când vine vorba de tratamentele din domeniul parodontologiei și a endodonției.

Astfel, în măsura în care vrei să beneficiezi de o intervenție profesională, de ultima generație, clinica stomatologică Denti Service îți poate pune la dispoziție tratamentele de care ai nevoie.

Indiferent că e vorba de gingivită, parodontoză sau doar de albirea dinților, cu ajutorul laserului dentar poți beneficia de o rată de succes mult mai mare față de intervențiile clasice, mult mai invazive și mai dureroase sau inconfortabile.

De asemenea, utilizând un laser dentar Biolase EpicX, intervențiile chirurgicale și perioada de recuperare de după acestea vor fi mai scurte.

Apelează cu încredere la clinica noastră dentară și descoperă cum poți beneficia și tu de dinți mai albi și mai sănătoși cu ajutorul laserului dentar Biolase EpicX.

Acestea fiind spuse, te invitam sa te programezi la o consultație specializată utilizând una din metodele disponibile pe pagina noastră de contact.